Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
94 commentaren van in totaal 94 beoordelingen

Service

10

Harry Koldenhof (Nieuwegein) 11/10/2018

Alles gaat correct en volgens afspraak.

Service

10

A. Eijkelenboom (Schoonhoven) 13/09/2018

Uiterst behulpzaam en vakkundig personeel. Je wordt als gewaardeerde klant behandeld.

Service

8

Henderik W. Engelsman (Maassluis) 05/09/2018

Nette, beleefde en correcte aanspraak als klant.

Service

9

J. van Baaren (Utrecht) 23/08/2018

Prettige en goede en vriendelijke service de Red Carpet treatment is geweldig

Service

10

Tonnie sluijter (Nieuwegein) 01/08/2018

Uitstekende service. Vriendelijke mensen. Geen enkel minpuntje

Service

9

D(R. 25/07/2018

Alles wordt zeer correct, vriendelijk en volgens afspraak geregeld.

Service

10

Prof HHaarman (Nieuwegein) 25/07/2018

Prima garage correct vriendelijk klantgericht hier ga ik nooit meer weg

Service

10

H. Slendebroek van Tongeren 12/07/2018

Super vriendelijke mensen. Weten hoe / wie ik ben en wat mijn eisen zijn inzake precisie van onderhoud.Ze luisteren en geven feedback inzake onderhoud. Een vast aanspreekpunt bij werkplaats medewerkers en vaste monteur.Een "nee" heb ik nog nooit meegemaakt.Je voelt dat je welkom bent. Een ambiance en sfeer die uitnodigend zijn om even op te gaan in de automotive wereld.Het voelt als een uitstapje zeker wanneer je na een lekkere kop koffie en wat lectuur een rondje maakt langs een expositie die daar is.

Service

10

Edwin 09/07/2018

Via internet afspraak inplannen, altijd een leenlexus mogelijk, 10% leeftijdskorting en uitstekende service!

Service

10

Dhr.P.Mulder (Zeewolde) 28/06/2018

Ik ben zeer tevreden over deze garage omdat ze precies weten hoe ze met een klant om moet gaan.En wij wonen nu in Zeewolde en gaan nog steeds naar Utrecht toe om mijn auto te laten onderhouden. En hun wachtruimte is fantastisch. Ga zo door.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.