Toon beoordeling voor
129 commentaren van in totaal 129 beoordelingen

Verkoop

10

Tatyana en Henk de Bruyne (Nieuwegein) 14/08/2019

Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering van de auto (en daarna) word je als een koning behandeld. Zo zou je altijd geholpen willen worden!

Verkoop

10

V.A.R. Kali (Utrecht) 07/08/2019

top service

Service

9

J.v.d.Sande 31/07/2019

zeer tevreden

Service

9

Henny (Utrecht) 24/07/2019

Goede service, goede behandeling, perfecte service.

Service

9

Mevr.B. Dongelmans-Spronk (Nieuwegein ) 24/07/2019

Alles wat ze beloven doen ze ook en correct

Verkoop

9

Ruud Saltzherr (Amstelveen) 24/07/2019

De testrit in mijn 3e Lexus, sinds 2016, was gewoon door de verkoper goed voorbereid. Bij het bestellen en afleveren van de auto werd er door de verkoper zeer veel tijd aan besteed. Ook bij terugkomst in de garage, voor wat extra vragen had de verkoper veel tijd voor mij vrij gemaakt.

Verkoop

10

Dhr. SJ de Bruin (Amstelveen) 23/07/2019

Bij Lexus Utrecht weet men wat en hoe servicegericht werken is. Van telefoniste tot werkplaats medewerkers en verkoper. Speciale complimenten aan een medewerker met zijn geduld, vakkennis en klantgerichte benadering.

Verkoop

10

Joop ter Heijden (Heemstede) 23/07/2019

Lexus Utrecht is een zeer professionele organisatie waar je een optimaal klantgevoel bij krijgt. Alle mogelijke moeite wordt gedaan om je te overtuigen om ook met een Lexus te gaan rijden. Na de aankoop blijft het goede gevoel omdat alle toezeggingen volledig worden waargemaakt.

Verkoop

10

B.P. Schoonbeek (De Bilt) 23/07/2019

Ter zake kundig, adviserend, niet opdringerig en geven je het gevoel koning(=klant) te zijn.

Verkoop

10

j beeker 23/07/2019

Prima ontvangst, prima niet opdringerige maar deskundige verkoper, een hemel op aarde vergeleken bij kimman

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.