Toon beoordeling voor
134 commentaren van in totaal 134 beoordelingen

Service

10

Geurtsen (Maartensdijk) 18/10/2019

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen.Verder staat er altijd een kop koffie voor je klaar en er hangt een ontspannen sfeer. Zeer vakkundige medewerkers, die de klant centraal zetten. Mijn volgende Lexus, zal zeker uit deze vestiging komen!

Service

10

Dennis (Ijsselstein) 09/10/2019

Vriendelijk personeel. Leggen keurig uit wat ze hebben gedaan. En een prima leen auto.

Service

10

Sean 03/10/2019

Lexus Louwman Exclusive is gewoon een zeer goede Lexus dealer, de service is zoals je kan en mag verwachten bij Lexus. Personeel is altijd vriendelijk en helpen je altijd op de best manier mogelijk.

Service

8

George Bloemen (Venray) 24/09/2019

Ook de afdeling verkoop heeft in de persoon van Paul een goede en bekwame persoon. Jammer dat ik niet kan slagen voor een andere auto. Ik heb nml. een 6 cilinder die niet meer gemaakt worden. Misschien in de toekomst komt wel weer iets

Service

8

G. Dollekamp 04/09/2019

Lexus Utrecht beschikt over uitstekende diagnose-apparatuur en de prijssteling is heel redelijk.

Verkoop

10

Tatyana en Henk de Bruyne (Nieuwegein) 14/08/2019

Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering van de auto (en daarna) word je als een koning behandeld. Zo zou je altijd geholpen willen worden!

Verkoop

10

V.A.R. Kali (Utrecht) 07/08/2019

top service

Service

9

J.v.d.Sande 31/07/2019

zeer tevreden

Service

9

Henny (Utrecht) 24/07/2019

Goede service, goede behandeling, perfecte service.

Service

9

Mevr.B. Dongelmans-Spronk (Nieuwegein ) 24/07/2019

Alles wat ze beloven doen ze ook en correct

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.