Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
87 commentaren van in totaal 87 beoordelingen

Service

10

H. Slendebroek van Tongeren 12/07/2018

Super vriendelijke mensen. Weten hoe / wie ik ben en wat mijn eisen zijn inzake precisie van onderhoud.Ze luisteren en geven feedback inzake onderhoud. Een vast aanspreekpunt bij werkplaats medewerkers en vaste monteur.Een "nee" heb ik nog nooit meegemaakt.Je voelt dat je welkom bent. Een ambiance en sfeer die uitnodigend zijn om even op te gaan in de automotive wereld.Het voelt als een uitstapje zeker wanneer je na een lekkere kop koffie en wat lectuur een rondje maakt langs een expositie die daar is.

Service

10

Edwin 09/07/2018

Via internet afspraak inplannen, altijd een leenlexus mogelijk, 10% leeftijdskorting en uitstekende service!

Service

10

Dhr.P.Mulder (Zeewolde) 28/06/2018

Ik ben zeer tevreden over deze garage omdat ze precies weten hoe ze met een klant om moet gaan.En wij wonen nu in Zeewolde en gaan nog steeds naar Utrecht toe om mijn auto te laten onderhouden. En hun wachtruimte is fantastisch. Ga zo door.

Service

8

Frenk Nijenhuis (Zeist) 27/06/2018

Bij Lexus voel je als een echte klant net dat beetje meer dan bij de conculega,a

Service

10

Mevr. Zhang (Amersfoort) 13/06/2018

Nice car, excellent service before and after sales! Easy to contact the deal and give advices about small damages! I am quite happy that I have bought Lexus car at Louman Utrecht!

Service

10

Robin van Wijk (Montfoort) 07/06/2018

Prima communicatie, topservice! Het was tot nu ongekend voor mij peroonlijk. Ga zo door, en zeer zeker tot ziens!

Service

10

R. Rahim (Den-Haag) 06/06/2018

Behulpzaam, efficient en vriendelijke medewerkers

Service

8

Van der Leeuw 04/06/2018

Vriendelijk, adequaat en afspraken goed nagekomen. Haal en breng service was erg handig.

Verkoop

10

Gerard M Baars (Vleuten) 29/05/2018

In een woord een geweldige auto die zeker niet minder is als mijn mercedesAan de bediening van de navigatie e.d moet ik nog wennenDe verkoper helpt mij daar uitstekend meeVoor uw orientatie ik heb 40 jaar mercedes gereden en ben bijna 80 jaar

Service

10

L Heijnens 24/05/2018

Uitstekende service en zeer goede klant benadering. Alles is mogelijk, ook wat betreft vervangend vervoer.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.